Indoor marathon Udenhout
2024

Op zaterdag-zondag 20-21 januari 2024 organiseert menvereniging De Postkoets weer een indoor minimarathon. Na het succes van vorig jaar in de schitterende rijbak van 45 x 90 m2 van RSV St. Lambertus in Udenhout gaan we er weer voor.

MV de Postkoets organiseert al vele jaren samengestelde menwedstrijden en oefenmarathons. Dit jaar gaan we in navolging van vorig jaar weer een indoor organiseren. De wedstrijdrijders met enkel-, twee- en vierspannen pony’s of paarden kunnen vanaf nu inschrijven via mijnknhs.nl of door rechtstreeks een mailtje aan Corin Sweegers te sturen. Ook deelnemers met jonge paarden, een impulsrubriek en kinderen mogen starten. Iedereen met of zonder startkaart die ervaring op willen doen zijn welkom, als het maar verantwoord is. Dus een wedstrijd voor jong en oud en dat geldt voor zowel voor de deelnemers als voor de viervoeters voor de wagen.

Op zaterdagavond zal het parcours met o.a. drie hindernissen door ruiters onder de man gereden worden. Verkennen is op zaterdagmiddag mogelijk en tussen de verschillende manches door op zondag. Parcoursbouwer Daan Verhofstad heeft er zin in en zal zorgen voor voldoende uitdagingen. De eerste inschrijvingen zijn al binnen, dus ben er snel bij. Bij erg veel inschrijvingen zullen we misschien kiezen om een aantal mensen op zaterdag te laten starten, maar dat gaat uiteraard in overleg. De winnard wordt degene die het snelste is over twee manches.

De wedstrijd wordt verreden onder de reglementen van de KNHS.

Voor vragen of inschrijven voor het mennen: corinsweegers@menwedstrijd.nl

Voor inschrijven onder de man: activiteiten@rsv-st-lambertus.nl

Locatie van de hal: RSV St. Lambertus (manege de Vierhoeven), Sportlaan 15c, 5071 CB Udenhout

Hieronder een sfeer impressie van de indoor marathon in 2021

Startlijst

Click hieronder voor de  startlijst van
de Indoor marathon Udenhout 2024.

Parcourtekening

Click hieronder voor de parcourtekening van
de Indoor marathon Udenhout 2024.

Uitslag

Click hieronder voor de uitslag

Foto's

Click hieronder voor de foto's van deze dag

AI Website Builder